Om skolan

Josefinaskolan är en icke vinstdrivande friskola med undervisning för förskole- och grundskoleklass. Vi finns mellan Märsta och Sigtuna (se adress och kontakt här), belägna i avskildhet med skog och natur in på knuten. Helt enkelt en idealisk miljö för lärande, växande och lek!

Känner igen varandra
I dagsläget har vi ca 200 elever. Och eftersom vi inte har mer än en klass av varje årskull, känner alla, både vuxna och barn, igen varandra här. Vi månar om att stärka den sociala tryggheten och samhörigheten inom och mellan klasserna.

Lek i det fria
Många aktiviteter både i skola och på fritidshemmet sker utomhus i en härlig och inspirerande miljö.

Waldorfförskola på samma område
Har du yngre barn, finns här inom bekvämt gångavstånd en fin waldorfförskola så att du kan lämna och hämta dina barn på samma ställe.

Kom och hälsa på oss!
Vi hoppas att du ska hitta mycket av det du behöver veta här på vår hemsida. När du vill veta mer, är du alltid välkommen att kontakta oss för ett personligt besök.